Site icon Teknoloji Güncesi

Wordpress 4.0 “Benny” Sürümü Neler Getirdi

Wordpress 4.0 “Benny” Sürümü Neler Getirdi 11

4 Eylül 2014 günü Wordpress 4.0 sürümünü “Benny” ismi ile duyurdu. Caz sanatçısı Benny Goodman ismi verilerek çıkartılan bu sürümde neler var.

Öne Çıkanlar

Yüklediğiniz içeriği bitmeyen bir ızgara yapısı ile görebileceksiniz. Siz sayfayı aşağı sürükledikçe yeni içerikler otomatik olarak yüklenecektir.


Gömülü nesnelerle çalışmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Youtube adresini metin düzenleyici içerisine yapıştırın ve sihirli bir şekilde videonun içeriğinize eklendiğini göreceksiniz. Bu sayede video boyut ile ilgili ve önizleme gibi işlerle daha az uğraşacaksınız.

Servis desteği artırılmış durumda —CollegeHumor, YouTube oynatma listeleri ve TED TED içeriğinden kolayca içerik ekleyebilirsiniz. Desteklenen tüm gömülü içerik listesine buradan ulaşabilirsiniz.


İçeriğinize Odaklanın

Yeni metin düzenleyicisi ile yazım ve düzenleme işleri artık daha rahat, siz yazmaya devam ettikçe metin düzenleyici yazdığınız içerikle birlikte genişlesin ve biçimlendirme aletlerini her zaman görmeye devam edin.


Doğru Eklentiyi Bul


WordPress eklenti deposunda 30.000′ den fazla açık kaynak eklenti mevcut. Wordpress 4.0 sürümü ile bu eklentiler arasından işinize en çok yarayanı bulmak artık çok daha kolay hale getirilmiş. Geliştirilen arama fonksiyonu ve yeni metrikler ile ihtiyacını olanı bulmak artık çocuk oyuncağı.

Wordpress 4.0 sürümünde doğrudan ön planda yer alan diğer yenilikler

Genel

Gönderiler

Ortam

Yorumlar

Eklentiler

Erişilebilirlik

Kurulum İşlemi

Arka Planda da birçok geliştirme yapılmış bu geliştirmeleri resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

Wordpress 4.0 sürümü hakkında diğer bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Gideceğiniz sayfa İngilizcedir.

Exit mobile version